Omdat er nog zoveel meer kan worden bereikt..

Nienke Klijn

( Lid van team: De Langste Vlecht )

van totaal € 1.000 (111%)

Helaas heb ik 2 jaar geleden mijn Opa en afgelopen jaar mijn Oma verloren aan Kanker. Nu kan ik eindelijk iets terug doen..

Hoe mooi zou het zijn als ik, samen met jullie, ervoor kan zorgen dat er voor alle toekomstige patienten met kanker een betere behandeling komt!

------------------------------------------------------------------------------------

''Wat zou het mooi zijn als we iedere patiënt met kanker een persoonlijke behandeling kunnen geven, met medicijnen die zijn afgestemd op (de tumor in) zijn/haar lichaam. Waarbij we ervoor kunnen zorgen dat de nadelige gevolgen van de behandeling, zoals misselijkheid, uitval van functies en haarverlies minimaal zijn. Daar zetten wij ons als Noordwest Ziekenhuisgroep voor in. Dit doen we door onderzoek te doen. Daarom organiseren wij een campagne om hiervoor geld in te zamelen: ‘De Langste Vlecht’.

De Langste Vlecht

Op zaterdag 14 oktober willen we een nieuw Guinness Book of Record neerzetten. Dit doen we door met 150 personen de langst levende vlecht te maken in het centrum van Alkmaar. Iedereen met een minimale haarlengte van 35 cm kan meedoen. Ons doel is om met deze campagne € 30.000,00 op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor het wetenschappelijk onderzoek heeft Noordwest zich aan het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT) verbonden. We doen mee aan de DRUP studie, een nationaal onderzoek naar de effectiviteit van het koppelen van tumor-kenmerken en gerichte anti-kankermedicijnen. Door genetisch materiaal, het DNA, in de kanker nauwkeurig te analyseren kunnen we in de toekomst elke patiënt een behandeling op maat aanbieden.''

Bekijk alle
13-10-2017 | 22:00
13-10-2017 | 21:39 Ik heb in mijn naaste omgeving 3 vrouwen met borstkanker van dichtbij mee gemaakt. Wil graag steunen!!
13-10-2017 | 19:35 Omdat ik het een goede actie vindt !
13-10-2017 | 18:38
13-10-2017 | 17:29
Bekijk alle

WAAUUWW

26-07-2017 | 20:11 Ik wil al mijn donateurs alvast onwijs bedanken!! Mijn streefbedrag, toen ik deze actie begon, was 75 euro. Inmiddels staat mijn streefbedrag op 1000 euro!! Nog 300 euro te gaan en ook dit fantastische doel, wat ik nooit had gedacht te bereiken, is behaald! Helpen jullie mij mee bij de laatste loodjes?    Groetjes Nienke  Ps. Ken jij of ben jij iemand met een minimale haarlengte van 35 cm? Wil jij of die persoon ook meedoen aan deze te gekke actie en samen met ons een wereldrecord behalen en zoveel mogelijk geld inzamelen voor een betere behandeling van kanker? Meld je dan snel aan!  
Lees meer